За Нас

 

Производство на  череши

“АГРОДИД” ООД започва своята дейност, като земеделски производител с малка градина на площ от 2 хектара. С течение на времето времето, натрупания през годините опит и наследения такъв, учвеличава насажденията си многократно, за да достигне днешните 19 хектара.

В момента разполагаме с образцова черешова градина от селектиран овощен посадъчен материал. Като продължаваме да се развиваме и да инвестираме време, средства, внимание и грижи за разрастването и подобряване на продукцията.

Дългогодишния опит в отглеждането и поддържането на образцовата ни градина ни сблъска с много трудности по пътя и ни показа, че без инвестиции в техника и иновации е невъзможно да произведем качествена продукция. Това ни подтикна да търсим разнообразие от машини за нашите специфични нужди, които в момента можем да предложим и на други колеги от нашия бранш.

Търговия с  агротехника и лозаро - овощарски инструменти

В момента Агродид е официален представител на една от водещите италиански фирми за агротехника B.F.M. Предлагаме на българския пазар висококачествена италиански машини, специализирани в обработка на трайни насаждения. Също така разполагаме и с голямо разнообразие от лозаро – овощарски инструменти.

Изкупуване на  земеделска земя

Фирма АГРОДИД ООД изкупува земеделски земи в землището на село Царимир, община Съединение, Пловдивска област.